GRAVERING OG TRYK

Ønsker du det perfekte markedføringsprodukt

og samtidig gøre en forskel?

Vandret vandflasker kan graveres og trykkes med lige præcis dit logo eller ønskede illustration/tekst

Fordi Vandret vandflasker er flade kan der graveres og trykkes på stort set hele vandflasken og på begge sider. Vi kan trykke i lige den farve du ønsker.

En Vandret vandflaske er lavet af SAN plastik der resultere i at den tåler kogende vand så den kan renses ordenligt, samtidig kan den komme i fryseren og bruges som fryselement. Derudover kan de selvfølgelig også komme i opvaskeren. 

 

Hvorfor er den så speciel?

Vi tager den klassiske runde vandflaske op til revurdering og tænker innovativt. Dette har resulteret i den flade Vandret form som er designet til nemt at komme ned i tasken og samtidig ergonomisk at holde om og bære i hånden.

Vandret er perfekt i tasker og meget praktisk at have med på farten, på den måde kan der altid transpoteres postevand og indkøb af engangsplastikflasker kan undgåes

Den flade formgivning giver også Vandret mulighed for at blive stablet og minimere derved pladsen i blandt andet køleskabet. 

Vandret = opmærksomhed

En vandret vandflaske giver altid opmærksomhed da den har en anderledes formgivning.

Dette giver dit logo eller statement muligheden for at blive set igen og igen. 

Vi hører tit fra vores kunder at de får rigtig meget positiv opmærksomhed og at Vandret vandflaskerne bliver forbundet med at gøre en forskel for miljøet.

Referencer

Frederiksberg forsyning logo.png
Zealand_logo_black_RGB_1600px_72dpi.png
MONKFISH.png
Logo_and_eye_Generous_white.png